Zwangerschap en familie reportage

'Nature's miracle'

Samen fijne herinneringen maken!

  • Uitgebreide fotoreportage voor het vastleggen van jouw zwangerschap, pasgeboren kindje of gezin. In een prachtig natuurgebied maak ik de foto's die jou en jouw gezin vastleggen zoals jullie écht zijn. (Newborn fotografie kan binnen 2-4 weken na de geboorte binnen in huis gefotografeerd worden.)
  • Maximaal 5 personen (bij grotere families komt er een toeslag bij van € 10,00 per extra persoon tot aan een maximum van 5 extra personen).
  • 12 professioneel bewerkte, digitale foto’s op hoge resolutie + 1 gratis (door mij gekozen) foto als preview binnen 2 werkdagen na de fotoreportage. 
  • Foto's zelf uitzoeken in een gepersonaliseerde digitale galerij die binnen 7 dagen voor je klaarstaat.
  • De nabewerkte foto's worden per email met wetransfer verstuurd.
  • Bij een locatie buiten een straal van 10 km vanaf 3212 LM reken ik € 0,30 reiskosten per km.
  • Bij dit pakket kunnen achteraf extra foto’s worden besteld tegen een tarief van €20,00 per extra foto.
  • Inclusief informatie en tips ter voorbereiding, mét kledingadvies en eventueel gebruik van een zwangerschapsjurk uit mijn collectie.
  • Kosten € 249,00 incl. BTW.

* Op iedere boeking zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die verstuurd worden per email na bevestiging van de boeking door de fotograaf.


De ervaring van Loes en Vincent

 

"Wat een mooie ervaring was de fotoshoot met Sanderijn! Vanaf het begin (online) al goed contact en een fijne samenwerking.

Heel fijn hoe ze met ons mee heeft gedacht, zowel qua locatie als met de outfits! Zo ook tijdens de shoot zelf. Van het op ons gemak stellen, tot het vinden van de mooie plekjes!

En wat zijn we blij met onze foto's! Heel mooi hoe ze deze bijzondere tijd heeft weten vast te leggen op de foto!

Aanrader! Dankjewel, Sanderijn!"

 


De ervaring van Gwen

 

"Wij als gezin zijn zo blij met deze prachtige foto's, het is een moment opname maar voor ons zoveel meer en dat heeft Sanderijn super weten vast te leggen!


Sanderijn neemt alle tijd en is heel ontspannen wat veel vertrouwen geeft en dat is ook weer terug te zien in de foto's.

 

Sanderijn nogmaals dankjewel en we zullen elkaar vast nog tegenkomen!"