- WERKWIJZE -


De voorbereiding

 

Na het ontvangen van jouw aanvraag, plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kan telefonisch, als video call of ik kom bij jou op locatie om kennis te maken, als je in de regio Voorne Putten woont.

Na het vastzetten van de datum van de fotoshoot, ontvang je van mij per e-mail tips en informatie over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de fotoshoot, de algemene voorwaarden en de factuur.

Zijn er dingen onduidelijk, of schieten je ineens ideeën of andere speciale wensen te binnen, stuur me dan gerust een berichtje!

We zullen de dag(en) van te voren nog contact hebben over de shoot, de precieze locatie en bij slecht weer eventueel een andere datum plannen.


Tijdens de foto reportage

 

Tijdens het fotograferen zorg ik voor een rustige, gezellige en informele sfeer. Ik ga met je in gesprek, geef eventueel grappige opdrachtjes of draag ideeën aan. 

Wees vooral jezelf, en wanneer nodig, geef ik je wat aanwijzingen voor poses of houdingen.

Tijdens het fotograferen wijst het zich allemaal vanzelf.

Mijn motto, niks moet, alles mag!

Ik laat tussendoor altijd wat foto's zien vanaf de camera, zodat je een idee hebt hoe ze eruit komen te zien.

Mijn kracht ligt in het fotograferen van de natuurlijke momenten.

Gezonde zenuwen zijn er altijd, maar ik druk je op je hart, je mag volledig zijn wie je bent, en zenuwen zijn absoluut niet nodig!


Na de foto reportage

 

Na de foto reportage zal ik de foto's thuis uitzoeken en vast 1 foto nabewerken, ter illustratie van mijn bewerkingsstijl.

Dit probeer ik binnen 2 (werk)dagen te versturen naar je per e-mail.

Je ontvangt vervolgens binnen 7 dagen een e-mail met een link naar een digitale uitzoekgalerij.

Hier staan alle foto's in waaruit jij je keuze kunt maken. Deze foto's zijn nog niet nabewerkt door mij. De e-mail bevat informatie over hoe de galerij werkt en hoe je je keuze kunt doorgeven.

Lees deze e-mail dus goed door, voordat je de galerij gaat bekijken.


Je keuze doorgegeven

 

Nadat je jouw keuze aan mij hebt doorgegeven en de factuur betaald is, ontvang je binnen 4 weken de nabewerkte foto's digitaal per e-mail.

De bestanden verzend ik met WeTransfer.

Je ontvangt hoge resolutie bestanden met en zonder logo.

De bestanden met logo zijn bedoeld voor het delen op je social media en de bestanden zonder logo zijn alleen bedoeld om af te (laten) drukken.

Wil je de foto's ook op USB ontvangen, af laten drukken door mij, of heb je hier andere wensen, neem hierover dan gerust contact met mij op.