Welkom

Ik ben je dankbaar dat je de moeite neemt om mij beter te willen leren kennen door mijn website te bezoeken.

Mijn naam is Sanderijn de Bruin-Mittendorff, en ik fotografeer al vanaf mijn jonge tienerjaren. Ik ben begonnen met een 2e hands Minolta (analoge) spiegelreflex camera, die ik zelf bij elkaar gespaard had. Ik heb daar jarenlang mee gefotografeerd en veel plezier van gehad.

Ik heb deze camera ook gebruikt tijdens mijn opleiding fotografie op de kunstacademie.

Inmiddels zijn we nu in het digitale tijdperk, en fotografeer ik met een Canon systeemcamera.

 

Het licht en de natuur hebben mij altijd geïnspireerd in mijn fotografie. De natuur heeft zoveel te bieden, zoveel te laten zien, en zoveel verborgen magie. Dit is voor mij dan ook de leidraad in mijn fotografie. Wanneer ik fotografeer, laat ik mij leiden door het licht. Ik zie vanzelf de mooiste plekjes op de locaties waar ik ben. Ik heb niet veel nodig om mooie foto's te maken, zelfs op maar enkele vierkante meters, weet ik het juiste beeld te vangen.

 

Paarden hebben een bijzonder plekje in mijn hart. Van jongs af aan zijn paarden voor mij een veilige haven.

Bij hen mag je zijn wie je bent, no questions asked. Ze helpen je om in het hier en nu te blijven.

Paarden zijn prachtige dieren om te observeren. Hun non verbale taal is geweldig om te leren kennen. Hier komt mijn passie vandaan, om paarden te fotograferen, in hun zo natuurlijk mogelijke gedrag. Met minimale, rustige aanwijzingen kan ik jou en jouw dier vastleggen zoals jullie écht zijn. Vastgelegd in de magie van het licht.

 

Ik woon in de omgeving van Zuid-Holland, in het prachtige recreatiegebied 'de Bernisse'. Op 20 minuten rijden van het strand (Hellevoetsluis) en rondom ons heen pittoreske dorpjes. Ik heb ontzettend veel prachtige locaties om te fotograferen hier in de buurt. Voor mijn werkzaamheden als fotograaf ben ik beschikbaar in heel Nederland en, in overleg, ook in andere landen in Europa.