De shoot met Sanderijn was echt een droomshoot!

Super fijne en duidelijke communicatie en ze denkt mee met het uiteindelijke concept, zodat je dit niet helemaal zelf hoeft te doen.

 

Ze stond ook bereid om te helpen met de paarden en heeft een rustige en geduldige aanpak waardoor je viervoeter geen stress opbouwt.

 

De foto's zijn al prachtig op de camera zelf, dus het eindresultaat mag er zeker wezen.
Al met al een dikke 10!

 

Romana


Voor een project werd ik uitgenodigd voor een fotoshoot met mijn hond. Die foto's waren zo leuk, dat ik dacht, dat wil ik ook wel met mijn paarden!
En zo kwam ik bij Sanderijn terecht. Mijn nog wat voorzichtige vraag voor de mogelijkheden voor een fotoshoot werd meteen enorm enthousiast beantwoord met allemaal leuke ideeën.

Het werd een hele leuke en ontspannen middag. Sanderijn weet je echt op je gemak te stellen en daardoor waren de paarden ook heel relaxed.

Ik sta normaal vaak niet echt leuk op foto’s, maar tot mijn verbazing waren er zo veel mooie foto’s dat ik heel veel moeite had om er daar twintig uit te zoeken.

Kortom echt een aanrader! Zeker ook samen met een vriendin. De paarden zijn meer op hun gemak als ze samen zijn en omdat de camera niet continue op jou staat, wordt de hele shoot speelser.

 

Chantal Rijkhoff

 


 

Samen met een vriendin een shoot gedaan bij Sanderijn. Wat was dat een super gezellige middag, met veel gelach en een ontspannen sfeer, zowel bij de paarden als bij ons.

Normaal houd ik totaal niet van op de foto gaan, maar Sanderijn weet een prettige sfeer neer te zetten, waardoor je al snel het idee kwijt bent dat je met een fotoshoot bezig bent.

Naast de leuke middag, heb ik er prachtige foto's van mijn merrie aan over gehouden, die nu een ere plek aan de muur in de huiskamer hebben.

Mocht je twijfelen om een shoot te boeken, niet doen!
Je gaat er namelijk geen spijt van krijgen!

 

Pascalle Poppelaars


Sanderijn is een warme, lieve vrouw en kundige fotograaf.
Tijdens onze ontmoeting voelde ik me direct op mijn gemak bij haar.
Sanderijn zoekt de momenten op, waarin de band tussen mens en paard te zien is op de juiste locatie.

Daarnaast is ze erg geduldig en geeft goede aanwijzingen.
Ook wanneer het paard zich even oncomfortabel voelt, blijft ze geduldig en weet zij je samen weer in de richting van ontspanning te sturen.
Dat zij de juiste momenten weet vast te leggen, was direct duidelijk, nadat ik de proef foto’s te zien kreeg.

Zelfs onbewerkt zijn ze prachtig en zie je de warme en pure band tussen mens en paard.

Ik vind Sanderijn een bijzondere vrouw, met veel kennis over paarden en erg fijn in de omgang. Een echte aanrader voor als je op zoek bent naar een fotograaf die in een zachte sfeer de echte en pure band weet vast te leggen tussen mens en paard.

 

Miranda van Rosmalen

 


Een leerling die ik begeleid en les geef, vroeg of ik mee ging met haar, want ze was gevraagd voor een fotoshoot met haar eigen paard.

Ik, totaal niet fotogeniek, nooit mooi op een foto en dus ook twijfelde, toch maar besloten om mee te gaan.
En wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Sanderijn heeft ons zo prachtig vastgelegd.

Haar begeleiding was met veel kundigheid en liefde voor haar werk waardoor het eigenlijk heel makkelijk werd. Het werd een zeer bijzondere avond waar ik ontzettend van genoten heb.

Ik voel heel veel liefde voor mijn paarden. Sanderijn weet de momenten zo mooi vast te leggen, waardoor ik mij daar nog meer bewust van ben geworden.

Ik ben je zeer dankbaar!

 

Marisa Huigevoort


Waar moet ik beginnen? Sanderijn is qua persoon al geweldig, spontaan en vriendelijk.
Heel meedenkend, is het weer anders dan gehoopt? Geen zorgen, ze heeft altijd wel een mooi en geweldig idee.

Tevens het licht, iets wat ze altijd prachtig weet te vangen, waardoor er prachtige foto's ontstaan die gewoon geweldig zijn.


Ze stuurt je heel fijn aan en denkt aan de kleinste details.

Sanderijn geeft een heel fijn en vertrouwd gevoel als je voor haar lens staat en ziet ook precies wanneer het paard er geen interesse meer voor heeft!

Al met al kan ik haar alleen maar aanbevelen, voor prachtige foto's, een vertrouwd gevoel en een super fijne terug blik op de shoot.

 

Henrike van Zomeren

 


De foto's van Sanderijn zijn zo dierbaar, zo mooi en worden vastgelegd hoe het ook echt is.

 

De fotoshoots waar ik bij heb mogen zijn, zijn in alle rust en liefdevolle manier verlopen. Je krijgt echt een hele mooie en dierbare herinnering als je een shoot bij Sanderijn hebt gehad.

 

Ik raad het iedereen aan, ik heb al zoveel mooie en dierbare foto's mogen ontvangen. Ik ben fan!

 

Nicka de Bijl


Ik heb een super shoot gehad samen met mijn eigen paard.

 

Hij was erg enthousiast en niet echt met ons bezig tijdens de shoot, maar daar neemt Sanderijn alle tijd voor.


Super lieve en aardige vrouw.

 

Aan de foto's zie je helemaal niet dat hij erg onrustig was.
Ze weet precies de goede momenten eruit te halen en dat vind ik erg knap.

 

Vera Ridderhof

 


Naast dat Sanderijn een fijne stalgenoot is, is ze ook een kundig fotograaf die zowel een hart voor fotograferen als voor dieren heeft.

 

Toen wij het slechte nieuws hadden gekregen dat we één van onze paarden moesten laten inslapen, heeft zij de laatste foto's van ons paard Jopo en ons
(met name Nathanya) gemaakt.

 

Wat een dierbare foto's zijn dit voor ons. De band tussen Nathanya en Jopo is ontzettend mooi vastgelegd, precies zoals het was.

 

Twee maanden later hebben we een shoot gedaan met ons andere paard Ten (paard van Chayenne) op de heide, omdat we na het verlies van Jopo, ook dierbare foto's van Ten wilden.

Een paar dagen later stond hij plotseling in de kliniek, waarvan we niet wisten of het met Ten goed zou gaan komen.
Uiteindelijk is met Ten alles goed gekomen, maar we zijn Sanderijn ontzettend dankbaar voor de dierbare foto's van zowel Jopo als Ten.

 

Ze is een persoon met een hart van goud, die in deze tijden ook ontzettend met ons mee leefde. Je ziet dat ze elke dag zichzelf verder ontwikkelt in de fotografie en het echt een passie voor haar is geworden.

 

We willen je ontzettend bedanken voor de foto's Sanderijn, die zijn voor eeuwig dierbaar voor ons!

 

Marcella, Chayenne en Nathanya

 


Ik had via instagram een fotoshoot gewonnen van Sanderijn.

 

Alles was mogelijk en er werd naar mijn wensen geluisterd.

Samen met mijn vriend en Alex, alleen van Alex, en ik met een geleende jurk van Sanderijn, zijn er echt prachtige foto's gemaakt. De kleuren zijn zo natuurlijk geworden!

 

De shoot is heerlijk rustig en gezellig verlopen. Het enthousiasme van Sanderijn maakte het ook makkelijker en relaxter om op de foto te gaan.

Zeker een aanrader!

 

Jeanine van der Meer

 


Ik heb echt een hartstikke leuke shoot gehad!

 

Ik had een shoot met mijn eerste eigen paard. Uk vond het wel een beetje gek en was soms best ongeduldig, maar Sanderijn nam de tijd en hielp mij daar doorheen.

Sanderijn is heel aardig en zorgde dat ik me op mijn gemak voelde.
Ze zag ook wanneer het teveel werd voor Uk en dan gingen we even een stukje lopen.

 

Ik ben heel blij met de mooie foto’s van die dag en zal die altijd koesteren.

Ik kijk terug op een fijne ervaring en raad Sanderijn echt aan!

 

Amber Giesen


Voor een heideshoot mochten
Nugget en ik plaats nemen voor de lens van Sanderijn.

 

Nugget is een heel druk en zenuwachtig hengstje, maar Sanderijn nam goed de tijd voor hem en naarmate we langer bezig waren kwam er ook meer rust voor hem.

 

Ik ben zelf wat onzeker voor de lens door mijn figuur, maar Sanderijn weet dat heel goed weg te nemen, maar ook de foto's dusdanig te nemen dat ik er zelf ook mooi op sta.

 

Sanderijn is een geweldige fotografe en ik kan haar iedereen aanbevelen.

 

Rowan de Bont